VAERK-STED

« STORM>HUSET
» 3 SNIT I DET LANDAGTIGE

projekter

FLOK AF ALMINDELIGHEDER

11.11.08 | Comment?

Installationsprojekt i MODTAR projects. Undersøgelse af virkelighedsbegrebet - af forholdet mellem værk og sted gennem en ombytning og forskydning af det velkendtes egenskaber og hierarkiske placering. Det almindelige og genkendelige > døren - bliver som flok til noget fremmed.


Gentagelsen omdefinerer dørens motiv - som figur/element - som personlighed. Dørene indsættes i den eksisterende bygningskrop - de opmåler og skalasætter verden. De indfører nye sammenhænge og opløser samtidig den eksisterende rumlige logik.

Projektet videreudvikles gennem en række 1:1 indsættelser i land- og byskaber der udforsker begreberne hjemlighed og genkendelighed.

Comments are closed.


« STORM>HUSET
» 3 SNIT I DET LANDAGTIGE